Lirik Lagu Wandra - Tresno Sesiseh

Lirik Lagu Wandra - Tresno Sesiseh

Lirik Tresno Sesiseh - Wandra


Title : Tresno Sesiseh
Artist : Wandra
Songwriter : Zulfikar
Label : Global Musik Era Digital

Lyrics Tresno Sesiseh


abot mikir tak renggo dewe
abot nyonggo kahanan iki
mungkin cukup semene anggonku tresno

cerah lintang lan wulan soyo ilang
ati perih amergo lorok tresno sesiseh
tulung gusti gawenen atiku dadi bungah

awakku nggreges
mikerne kenangan awake dewe
sing ra iso di baleni
kowe tego mileh cidro

ra ono angin mendung lan ra ono udan
omonganmu wani tenan medhot tresno
sing lagi kasmaran
kowe mung ngguyu tanpo salah

ra ono angin mendung lan ra ono udan
kowe tego ninggal aku kowe tego
mblenjani janjimu
eling karma ora bakal nyasar

---INTRO---

abot mikir tak renggo dewe
abot nyonggo kahanan iki
mungkin cukup semene anggonku tresno

awakku nggreges
mikerne kenangan awake dewe
sing ra iso di baleni
kowe tego mileh cidro

ra ono angin mendung lan ra ono udan
omonganmu wani tenan medhot tresno
sing lagi kasmaran
kowe mung ngguyu tanpo salah

ra ono angin mendung lan ra ono udan
kowe tego ninggal aku kowe tego
mblenjani janjimu
eling karma ora bakal nyasar

ra ono angin mendung lan ra ono udan
omonganmu wani tenan medhot tresno
sing lagi kasmaran
kowe mung ngguyu tanpo salah

ra ono angin mendung lan ra ono udan
kowe tego ninggal aku kowe tego
mblenjani janjimu
eling karma ora bakal nyasar

Baca Juga : Lirik Lagu Karna Ku Cinta Kamu - Wandra