Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati

Lirik Lagu Vita Alvia - Aku Sing Duwe Ati

Lirik Aku Seng Duwe Ati - Vita Alvia


Title : Aku Sing Duwe Ati
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Daru (Ndarboygenk) & hendra Kumbara
Label : Milana Musik

Lyrics Aku Sing Duwe Ati


aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
aku seh tetep tresno senadyan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe
lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran
senadyan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno

njero atine manungso kui bedo bedo
ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni
ra usah mutusi

aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
aku seh tetep tresno senadyan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe
lambemu tak tuku

walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan
senadyan akeh seng do godho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuo

njero atine manungso kui bedo bedo
ora iso antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni
ra usah mutusi

aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
aku seh tetep tresno senadyan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe

aku seng duwe ati kowe ra sah ngrusui
aku seng duwe roso kowe ra sah suloyo
aku seh tetep tresno senadyan dunyo ra trimo
urusono uripmu timbang suwe suwe
suwe suwe lambemu tak tuku

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Sajojo