Lirik Lagu Syahiba Saufa - Gerang Asin

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Gerang Asin

Lirik Gerang Asin - Syahibah Saufa


Title : Gerang Asin
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lyrics Gerang Asin


mulo welas hang kawitan
sing gampang sun nglalekaken
masio akeh hang liyan
nong riko sing keliwatan

mulo welas hang kawitan
sing gampang sun nglalekaken
masio akeh hang liyan
nong riko sing keliwatan

sepurane isun bengen ninggal riko
katut kesemsem nyang wong liyo
saikine pingin balen ambi riko
mugo riko iklas nerimo

gerang asin di rageni
sing isin isun baleni
kukus ketan di santeni
nyatane riko ngangeni

===INTRO===

mulo welas hang kawitan
sing gampang sun nglalekaken
masio akeh hang liyan
nong riko sing keliwatan

sepurane isun bengen ninggal riko
katut kesemsem nyang wong liyo
saikine pingin balen ambi riko
mugo riko iklas nerimo

sepurane isun bengen ninggal riko
katut kesemsem nyang wong liyo
saikine pingin balen ambi riko
mugo riko iklas nerimo

gerang asin di rageni
sing isin isun baleni
kukus ketan di santeni
nyatane riko ngangeni

gerang asin di rageni
sing isin isun baleni
kukus ketan di santeni
nyatane riko ngangeni

Baca Juga : Lirik Lagu Terlanjur Sayang - Syahibah Saufa