Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Lucea Lee

Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Lucea Lee

Lirik Lucea Lee - Dudu Roso Welas


Title : Dudu Roso Welas
Artist : Lucea Lee
Songwriter : Jordhan Bozze
Label : Duta Music

Dudu Roso Welas Lyrics


apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko ninggalno welas iki

Baca Juga : Lirik Lagu Lucea Lee - Pingin Dadi Koco