Lirik Lagu Ngelabur Langit - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Ngelabur Langit - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Ngelabur Langit


Title : Ngelabur Langit
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Album : The Best Shahiba Saufa
Label : DSA Record

Lyrics Ngelabur Langit


nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

nabur uyah nong segoro
sing ono artine paran paran
podo koyo ngelabur langit manasi geni
yo sing ono lekas putuse

koyo welas sun iki
nong riko nono putus putuse
tapi koyo dene kendang di tabuh selisih
welas isun sing riko gape

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

wis uwis uwis
dinggo paran ngrageni manuk miber
nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih
dinggo paran magih golet liyane

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sunut