Lirik Lagu Lintang Ati - Lintang Piscesa

Lirik Lagu Lintang Ati - Lintang Piscesa

Lirik Lintang Piscesa - Lintang Ati


Title : Lintang Ati
Artist : Lintang Piscesa
Songwritter : MASKA
Label : Global Musik Era Digital

Lyrics Lintang Ati


lintang sing ono ning wengi gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gawe bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kang mas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing ono ning atiku

aku tresno sliramu
ning angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

lintang sing ono ning wengi gawe kengen ati
ati sing tansah nandang kasmaran iki
endahe esemmu gawe bungahe atiku
mung sliramu pepujaning atiku

ning awang katon netramu ing saben wengiku
keroso ing sumilire angin dalu
sliramu doh kang mas seng dadi memanike kalbu
mung sliramu mung sing ono ning atiku

aku tresno sliramu
ning angin tak titipne
roso kangen marang sliramu
nadyan batin pingin ketemu
amung biso nyawang fotomu

abote mendem kengen
kangen sing ning njero dodoku
gedine roso tresno iki amung tak simpen
ning njero ati

Baca Juga : Lirik Lagu Agis Sanova - Tak Rela