Lirik Lagu Leda Lede - Happy Asmara

Lirik Lagu Leda Lede - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Leda Lede


Title : Leda Lede
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Danang Danzt
Label : Opera Swara Genta

Lyrics Leda Lede


biyen kowe ngomong wes ra sudi
saiki kowe nuntut aku bali
opo kowe pantes tak langgati
aku isih wedi mbok larani

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso
tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
atiku wes kanggo uwong liyo

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wes ra kanggo kowe
aku mbiyen mbok siake saiki manut dalane
aku kowe du jodone

ora tak getuni ora tak urusi
lungamu neng ngendi aku ora nggoleki
wes kadung kelaran atiku ra karuan
wes beda kahanan tresnoku uwis ilang

wes lalekke wae aku ora nggondeli
atiku mung siji ra kuat yen mbaleni
ngalahne sing endi yen kowe wis ngarani
tapi leda lede saiki kowe pingin aku bali

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wes ra kanggo kowe
aku mbiyen mbok siake saiki manut dalane
aku kowe du jodone

atiku iki wes kadung loro
wes dadi kebacut ilang roso
tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
atiku wes kanggo uwong liyo

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wes ra kanggo kowe
aku mbiyen mbok siake saiki manut dalane
aku kowe du jodone

leda lede lungo teko sak penake
sepurane atiku wes ra kanggo kowe
aku mbiyen mbok siake saiki manut dalane
aku kowe du jodone

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Wo Ai Ni Feat Sholeh 8 Dewa