Lirik Lagu Demi Tresno - Nella Kharisma

Lirik Lagu Demi Tresno - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Demi Tresno


Title : Demi Tresno
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Koming
Album : Danendra Vol 10
Label : DSA Record

Lyrics Demi Tresno


berulang kali kau sakitiku
aku mencoba tuk tetap bertahan
senajan ati rasane ra kuat
demi tresnoku lilo ati loro

mbok apak apakke di jungkir walikke
aku meneng wae
mbok wolak waliki njarem tekan ati
aku meneng wae

sikil mampir dodo tangan mampir pipi
aku meneng wae
ngge jaran jaranan kowe kesetanan
aku meneng wae

semua ku lakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

berulang kali kau sakitiku
aku mencoba tuk tetap bertahan
senajan ati rasane ra kuat
demi tresnoku lilo ati loro

mbok apak apakke di jungkir walikke
aku meneng wae
mbok wolak waliki njarem tekan ati
aku meneng wae

sikil mampir dodo tangan mampir pipi
aku meneng wae
ngge jaran jaranan kowe kesetanan
aku meneng wae

semua ku lakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuwo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

semua ku lakukan demi anakmu tersayang
aku ra tego dadi korbane wong tuo
biar ku tanggung sendiri deritaku
mugo wae kowe iso ngerteni

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kenangan Manis