Lirik Lagu Jejak Kharisma - Dudu Sing Ngerti

Lirik Lagu Jejak Kharisma - Dudu Sing Ngerti

Lirik Dudu Sing Ngerti - Jejak Kharisma


Title : Dudu Sing Ngerti
Artist : Jejak Kharisma
Songwriter : Jordhan Bozze
Label : Bozze Management

Lyrics Dudu Sing Ngerti


wis kaping kaping isun sepuro
tetep baen riko baleni
sun weruh dewek nong ngarep moto
bisone mung ngelus dodo

sampek kapan riko gedigi
ngeloro ati sing mari mari

isun meneng dudu isun sing ngerti
kerono abote welas sun iki
isun meneng dudu isun sing ngerti
mergo welas hang mageh sun gandoli

---INTRO---

wis kaping kaping isun sepuro
tetep baen riko baleni
sun weruh dewek nong ngarep moto
bisone mung ngelus dodo

sampek kapan riko gedigi
ngeloro ati sing mari mari

isun meneng dudu isun sing ngerti
kerono abote welas sun iki
isun meneng dudu isun sing ngerti
mergo welas hang mageh sun gandoli

isun meneng dudu isun sing ngerti
kerono abote welas sun iki
isun meneng dudu isun sing ngerti
mergo welas hang mageh sun gandoli

sun gandoli ..

Baca Juga : Lirik Lagu Cinta Terakhirku - Nella Kharisma