Lirik Lagu Ilux ID - Gagal Move On (Kangen Mantan)

Lirik Lagu Ilux ID - Gagal Move On (Kangen Mantan)

Lirik Kangen Mantan (Gagal Move On) - Ilux ID


Title : Gagal Move On (Kangen Mantan)
Artist : Ilux ID
Songwriter : Ilux
Label : Ilux

Lyrics Gagal Move On (Kangen Mantan)


aku mung kangen suara mu
kangen esem lan ngguyu mu
suwe ra tau ketemu
piye kabar mu mantan ku

embun nelesi pipi ku
teringat tentang dirimu
senajan mbiyene teka mu
mung nggae catu atiku

sumpah aku iki kangen
kangen mantanku
rasane pengen ketemu
masio mung mimpi ku
jujur aku iki isih kelingan
tak bisa move on dari mu

aku mung kangen suara mu
kangen esem lan ngguyu mu
suwe ra tau ketemu
piye kabar mu mantan ku

embun nelesi pipi ku
teringat tentang dirimu
senajan mbiyene teka mu
mung nggae catu atiku

sumpah aku iki kangen
kangen mantanku
rasane pengen ketemu
masio mung mimpi ku
jujur aku iki isih kelingan
tak bisa move on dari mu

sumpah aku iki kangen
kangen mantanku
rasane pengen ketemu
masio mung mimpi ku
jujur aku iki isih kelingan
tak bisa move on dari mu

sumpah aku iki kangen
kangen mantanku
rasane pengen ketemu
masio mung mimpi ku
jujur aku iki isih kelingan
tak bisa move on dari mu
tak bisa move on dari mu

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang Ati - Ilux ID