Lirik Lagu Donna Jello - Ngambang

Lirik Lagu Donna Jello - Ngambang

Lirik Ngambang - Donna Jello


Title : Ngambang
Artist : Donna Jello
Songwriter : -
Label : Garuda Record

Lyrics Ngambang


buru buru kenalan
jare sing paran paran
masio tah orip iki
mageh ono hang kurang

riko ngomong nong isun
jare welas temenan
saikine wong loro
orip bebarengaan

duh duh duh aduh kakang saiki riko bimbang
welas riko sayang riko
sing koyok bengen riko mageh bujang
welas riko sayang riko
saiki wes ngambang

opo tah riko
opo tah riko wes duwe simpenan wong wadon liyan
isun rumongso
isun rumongso awak isun iki kurang sempurno

duh duh duh aduh kakang saiki riko ilang
kari tego kari mentolo
sampek awak isun keloro loro
saiki riko saiki riko orep ambi wong liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Biluk - Donna Jello