Lirik Lagu Alvi Ananta - Kanggo Hang Keroso

Lirik Lagu Alvi Ananta - Kanggo Hang Keroso

Lirik Kanggo Hang Keroso - Alvi Ananta


Title : Kanggo Hang Keroso
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Kang Yanto
Label : Dapoer Studio

Lyrics Kanggo Hang Keroso


mung gending iki hang isun kumandangno
mesti baen kanggo hang keroso
roso welas hang mage sun pendem
mergo kuwatir dung riko sing demen

awak isun mung gedigi anane
olo rupo lan wong hang sing duwe
nggantung urip nong laike gending
sun nyambung nyowo adol suworo

nong silir silire angin sampekno salam isun
mung riko tangisane batin
mugo mugo ngertio nong kahanan awak isun
nyonggo urip gedigi

mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo

awak isun mung gedigi anane
olo rupo lan wong hang sing duwe
nggantung urip nong laike gending
sun nyambung nyowo adol suworo

nong silir silire angin sampekno salam isun
mung riko tangisane batin
mugo mugo ngertio nong kahanan awak isun
nyonggo urip gedigi

mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo
mulo sawangen isun ojo mung separuh moto
hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo

Baca Juga : Lirik Lagu Lungno Wong Liyo - Alvi Ananta