Lirik Lagu Vita Alvia - Sing Enak Ati

Lirik Lagu Vita Alvia - Sing Enak Ati

Lirik Sing Enak Ati - Vita Alvia


Title : Sing Enak Ati
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Candra Banyu
Label : Banyuwangi Record

Lyrics Sing Enak Ati


sing kuat kari sing kuat
sun nyonggo roso kangen iki
sing enak ati sing enak
kepingine ketemu riko

sing enak ati kegowo kangen
sing biso turu katon katonen
uliye ngangen sampek moto walangen
mikiraken riko ati keroso roso

kepengen riko gelis teko
ono ring kene ngudang ati
tolong tah ojo kari suwi
riko ninggal isun dewekan

sing kuat kari sing kuat
sun nyonggo roso kangen iki
sing enak ati sing enak
kepingine ketemu riko

sing enak ati kegowo kangen
sing biso turu katon katonen
uliye ngangen sampek moto walangen
mikiraken riko ati keroso roso

kepengen riko gelis teko
ono ring kene ngudang ati
tolong tah ojo kari suwi
riko ninggal isun dewekan

sing kuat kari sing kuat
sun nyonggo roso kangen iki
sing enak ati sing enak
kepingine ketemu riko

kepengen riko gelis teko
ono ring kene ngudang ati
tolong tah ojo kari suwi
riko ninggal isun dewekan

sing kuat kari sing kuat
sun nyonggo roso kangen iki
sing enak ati sing enak
kepingine ketemu riko, kepingine ketemu riko

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Sajojo