Lirik Syahiba Saufa - Sun Akoni


Title : Sun Akoni
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Demy
Label : Samudra Records

Lirik Sun Akoni


hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo, bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
hang isun karepi, yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

hang isun engeti, waktu magih demenan
susah seneng disonggo, bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandhingan
saikine mung kari angenan
lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso
noring dodo lorone loro

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Tulat Tulit