Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sing Mungkin - Syahiba Saufa


Lirik Syahiba Saufa - Sing Mungkin


Title : Sing Mungkin
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Bima
Label : Samudra Record

Lirik Sing Mungkin


sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

sing mungkin sun baleni maning
kisah hang wes ngelarani batin
riko dadi gelo mergo isun wes suloyo
pungkasane isun riko tinggalno

saiki buru sun rasakno
sepine ati dung sing ono riko
dino-dino isun koyo sing nduwe doyo
sun roso urip sepi tanpo riko

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

duh Gusti tolong kulo dikuatno
ngadepi cobane urip hang kulo songgo
rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

rasane sing sanggup isun kadung tanpo riko
isun jaluk sepuro

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Ngarep Mburi Jurang

Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.