Lirik Lagu Rembulan - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Rembulan - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Rembulan


Title : Rembulan
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Ipa hadi s
Label : DSA Record

Lirik Rembulan


rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing batin tan biso nglalekke
yekti nimas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung nimas

howo ning jero batin pengen tansah sesanding
yo mung karo nimas atiku mung kanggo nimas
nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti nimas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung nimas

howo ning njero batin tansah pengen sesanding
yo mung karo nimas atiku mung kanggo nimas
nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Sempurno