Lirik Lagu Rembulan - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Rembulan - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Rembulan


Title : Rembulan
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Label : ARD Management

Lirik Rembulan


rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing batin tan bisa nglalekke
yekti kangmas ora ana liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

reff
hawa ning jero batin pengin tansah sesandhing
ya mung karo kangmas, atiku mung kanggo kangmas
nadyan akeh pepalang, ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supaya tresna iki bakal kasembadan

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Pacar Gondol Kucing