Lirik Ratna Vidia - Melati


Title : Melati
Artist : Ratna Vidia
Songwriter : Gopy
Label : ARD Management

Lirik Melati


melati semebrung arum gandane
melati nggawe tentreme ati
putih warnane elok asihe
bungah rasane awak indahe

arum gandane semebyar mbi indahe
gawe tentrem nong batin
ngowo roso nggawe bunga
yo hang nyawang

arum kembang melati
ugo tetepo suci
mugo byaen welas riko
mageh tetep wangi gandane
koyo kembang melati

melati semebrung arum gandane
melati nggawe tentreme ati
putih warnane elok asihe
bungah rasane awak indahe

arum gandane semebyar mbi indahe
gawe tentrem nong batin
ngowo roso nggawe bunga
yo hang nyawang

arum kembang melati
ugo tetepo suci
mugo byaen welas riko
mageh tetep wangi gandane
koyo kembang melati

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Pacar Gondol Kucing