Lirik Vivi Artika - Teman Rasa Kencan


Title : Teman Rasa Kencan
Artist : Vivi Artika
Songwriter : Pup Pup Welly
Album : Om. Java Music
Label : Milady Record

Lirik Teman Rasa Kencan


aku duduk opo opo ning njero atimu
konco mesra opo maneh konco rindu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah nguya nguyu

tak trimo opo sing tok karepake
aku karo kowe pancen wis dudu jodohne
aku punya sayang kau anggap aku teman
ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

aku punya rindu kau campakan hatiku
aku punya sayang engkau sia siakan
atiku kadung wis terlanjur sayang
banyakku berkorban endinge engkau tinggalkan

aku duduk opo opo ning njero atimu
konco mesra opo maneh konco rindu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah nguya nguyu

tak trimo opo sing tok karepake
aku karo kowe pancen wis dudu jodohne
aku punya sayang kau anggap aku teman
ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

aku punya rindu kau campakan hatiku
aku punya sayang engkau sia siakan
atiku kadung wis terlanjur sayang
banyakku berkorban endinge engkau tinggalkan

aku duduk opo opo ning njero atimu
konco mesra opo maneh konco rindu
mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
aku spaneng kowe malah nguya nguyu

terbiasa di hidupku tanpa dirimu

Baca Juga : Lirik Lagu Vivi Artika - Ku Pilih Setia