Lirik Lagu Ketaton - Syahiba feat Ilux

Lirik Lagu Ketaton - Syahiba feat Ilux

Lirik Syahiba Saufa - Ketaton

Title : Ketaton
Artist : Syahiba Saufa & Ilux
Label : Ilux

Lyrics Ketaton

ibarate udan yo sing biso lali
ambi mendung lan sworo petire
ibarate bumi yo sing biso lali
ambi lintang lan langit bengine

lilo isun lilo
kadung nyawang riko ambi wong liyo
welas isun welas
tapi isun kepekso kudu ikhlas

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

INTRO

ibarate udan yo sing biso lali
ambi mendung lan sworo petire
ibarate bumi yo sing biso lali
ambi lintang lan langit bengine

lilo isun lilo
kadung nyawang riko ambi wong liyo
welas isun welas
tapi isun kepekso kudu ikhlas

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

isun pendem banyu moto iki
myakne riko sing ngerteni
saktenane nong njero ati
sun ketaton perih

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.