Lirik Nella Kharisma - Kepontang Panting


Title : Kepontang Panting
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : -
Label : Opera Swara Genta

Lirik Kepontang Panting


aku trimo sing ngalah
aku wis ra betah
ngerasakke kahanan iki
rasane ra nguati

sambat loro ning ati
kabeh janjimu ora bukti
jare tresno nanging opo
kowe gampang leno

aku kepontang panting
manut mlakune angin
ibaratno bandulan
aku nggo dolanan

loro atiku loro
sing tak tresno ora rumongso
kowe teko gawe cidro
mending aku lungo

wis ra popo ra sah di terusno
senajan to atiku loro
mending tak culno ugo ngikhlasno
kowe nggo wong lio

tak cobo legowo
tak cobo lalekno
senajan pahit
abot sing tak roso

===INTRO===

aku kepontang panting
manut mlakune angin
ibaratno bandulan
aku nggo dolanan

loro atiku loro
sing tak tresno ora rumongso
kowe teko gawe cidro
mending aku lungo

wis ra popo ra sah di terusno
senajan to atiku loro
mending tak culno ugo ngikhlasno
kowe nggo wong lio

wes tak cobo legowo
wes tak cobo lalekno
senajan pahit
abot sing tak roso

===INTRO===

aku trimo sing ngalah
aku wis ra betah
ngerasakke kahanan iki
rasane ra nguati

sambat loro ning ati
kabeh janjimu ora bukti
jare tresno nanging opo
kowe gampang leno

wis ra popo ra sah di terusno
senajan to atiku loro
mending tak culno ugo ngikhlasno
kowe nggo wong lio

wis tak cobo legowo
wis tak cobo nglalekno
senajan pahit
abot sing tak roso

wis ra popo ra sah di terusno
senajan to atiku loro
mending tak culno ugo ngikhlasno
kowe nggo wong lio

wis tak cobo legowo
wis tak cobo nglalekno
senajan pahit
abot sing tak roso

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Mung I Love You