Lirik Lagu Dudu Roso Welas - FDJ Emily Young

Lirik Lagu Dudu Roso Welas - FDJ Emily Young

Lirik FDJ Emily Young - Dudu Roso Welas


Title : Dudu Roso Welas
Artist : FDJ Emily Young
Songwriter : Jhordan Bozze
Label : ARD Management

Lirik Dudu Roso Welas


apuwo riko ko uwes bedo
ambi janji bengene
riko ngomong
welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung nggawe ngapusi
ngelarani ati hang tulus suci
tegane riko nung isun iki

dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buang
dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko
ninggalno welas iki

Baca Juga : Lirik Lagu FDJ Emily Young - Pamer Bojo