Lirik Lagu Paite Janji - Vita Alvia (Guyon Waton Version)

Lirik Lagu Paite Janji - Vita Alvia (Guyon Waton Version)

Lirik Vita Alvia - Paite Janji (Guyon Waton Version)


Title : Paite Janji
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Ilux
Label : Aneka Safari Records

Lirik Paite Janji


umpomo nangis kuwi iso ngedemne loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

umpomo nangis kuwi iso ngedemne loro dodo
aku bakalan nangis
umpomo kowe roh rasane opo seng tak rasakke
mestine kowe ngerti

ibarate ngombe kopi
roso paite nagihi
paite janjimu
ngelarani ati

sesek rasane sayang
ngelarani ojo ngene carane
aku wes tulus jogo roso tresnoku
malah di gawe tatu di akhir penantianku

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Cinta Yang Dosa