Lirik Lagu Matur Nuwun - Nella Kharisma

Lirik Lagu Matur Nuwun - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Matur Nuwun


Title : Matur Nuwun
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Andi Mbendol
Album : Star Nada Masuk Pak Eko
Label : DD STAR Record

Lirik Matur Nuwun


walau memang tak harus memiliki
tapi rindu ini sakit sekali
nyatane wes ora sejalan kowe ninggalke aku
aku ra nyongko aku ra ngiro

walau hati hancur bertubi-tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan kowe ngapusi aku
aku rapopo kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati
tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen
nderek langkung

===INTRO===

walau hati hancur bertubi tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan kowe ngapusi aku
aku rapopo kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati
tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen
nderek langkung

walau hati hancur bertubi tubi
mendengar cintamu yang telah pergi
ngakune sebatas kekancan kowe ngapusi aku
aku rapopo kudu tak terimo

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati
tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen
nderek langkung

wes biasa di sakiti
wes biasa loro ati
ibarate langit mendung
aku wes nyiapke payung
ilat tanpo balung
tresnaku wes rampung

matur nuwun wes ngelarani sayang
saiki aku dewe
mung iso ndongakke
langgeng sak lawase

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati
tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen
nderek langkung

matur nuwun wes gelem ngabari
undangan tanpo tak wanti
aku loro ati
tresnamu gawanen bali

janur kuning sing uwes melengkung
nandakke tresno wes rampung
pun cekap sementen
nderek langkung

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Karma