Lirik Lagu Korban Janji - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Korban Janji - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Korban Janji


Title : Korban Janji
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Andry priyanta
Label : Dsa Record

Lirik Korban Janji


tanpo welas koe lungo biyen kae
ra ono mesakne aku sitik wae
ngaboti tresno anyarmu lalu kau tinggalkan aku
tersakiti sendiri di malam itu

koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

koe lungo pas aku sayang-sayange
tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
aku ra ngerti salahku dan kau campakkan diriku
bersanding dengan kekasih barumu

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

abot tak trimo kanti ikhlas legowo
sing tak karep koe ra disiyo-siyo
ben cukup mung aku korban janji manismu
udan bledek kang dadi saksiku

udan bledek kang dadi saksiku
udan bledek kang dadi saksiku

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa - Nyidem Welas