Lirik Lagu Karma - Nella Kharisma

Lirik Lagu Karma - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Karma


Title : Karma
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Najat Braves (Guyon Waton)
Music : OM. Lagista
Label : PT. Musik Perdana Kreativa

Lirik Karma


ojo salahke aku
wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe
tatu sumpah setiaku

ojo salahke aku
tak pilih ninggalne kowe
wolak walik dunyo
kowe keno karmane

uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
senadyan ati iki ora tegel ndelokne
ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

ojo salahke aku wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
wolak walik dunyo kowe keno karmane

uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
senadyan ati iki ora tegel ndelokne
ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

ojo salahke aku wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
wolak walik dunyo kowe keno karmane

ojo salahke aku wes ngelarani atimu
mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
wolak walik dunyo kowe keno karmane
wolak walik dunyo kowe keno karmane
wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Tretes Dadi Kenangan