Lirik Lagu Bungkus Sego - Putri Regina

Lirik Lagu "Bungkus Sego" dari Putri Regina. Lagu ini di ciptakan oleh Gopy. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bungkus Sego - Putri Regina

Lirik Putri Regina - Bungkus Sego


Title : Bungkus Sego
Artist : Putri Regina
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Lirik Bungkus Sego


kepengen nangis kepengen njerit
sampek sakbantere suworo
kerono wes ra kuat nandang loro
mbeset ning ati

ora kepikir tresnomu ngapusi ning atiku
sampek koyo bungkus sego entek mbok uncalno
opo uwis pancen kowe trahe tego temenanan
ning tresnoku ning sayangku kebangeten
yen pancen wes ra tresno ndang nyingkrio

kepengen nangis kepengen njerit
sampek sakbantere suworo
kerono wes ra kuat nandang loro
mbeset ning ati

ora kepikir tresnomu ngapusi ning atiku
sampek koyo bungkus sego entek mbok uncalno
opo uwis pancen kowe trahe tego temenanan
ning tresnoku ning sayangku kebangeten
yen pancen wes ra tresno ndang nyingkrio
yen pancen wes ra tresno ndang nyingkrio

Baca Juga : Lirik Lagu Nova Asmara - Lagu Libur