Lirik Putri Regina - Bungkus Sego


Title : Bungkus Sego
Artist : Putri Regina
Songwriter : Gopy
Label : Duta Music

Lirik Bungkus Sego


ambyar atiku ngenes batinku
ibarat sego bungkus ra di kareti
kutah keleleran
naliko koe ninggal salahku opo
kowe nblenjanji semayan

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

mentolone kowe medot taline asmoro
tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
kok awakmu bedo ro aku
opo pancen ono sing luwih becik

tekan aku kok kowe ninggalke aku
ojo sak penakmu
ojo sak penak undelmu
dolanan atiku mingget tali roso tresno

ngertio atiku ra koyo sego bungkus
ilang karete ambyar
keleleran dipangan tikus

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

ambyar atiku ngenes batinku
ibarat sego bungkus ra di kareti
kutah keleleran
naliko koe ninggal salahku opo
kowe nblenjanji semayan

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

mentolone kowe medot taline asmoro
tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
kok awakmu bedo ro aku
opo pancen ono sing luwih becik

tekan aku kok kowe ninggalke aku
ojo sak penakmu
ojo sak penak undelmu
dolanan atiku mingget tali roso tresnoku

ngertio atiku ra koyo sego bungkus
ilang karete ambyar
keleleran dipangan tikus

mentolone kowe medot taline asmoro
tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
kok awakmu bedo ro aku
opo pancen ono sing luwih becik

tekan aku kok kowe ninggalke aku
ojo sak penakmu
ojo sak penak undelmu
dolanan atiku mingget tali roso tresnoku

ngertio atiku ra koyo sego bungkus
ilang karete ambyar
keleleran dipangan tikus

Baca Juga : Lirik Lagu Nova Asmara - Lagu Libur