Lirik Lagu Kepathek - Suliyana

Lirik Lagu Kepathek - Suliyana

Lirik Suliyana - Kepathek


Title : Kepathek
Artist : Suliyana
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Kepathek


mergone sun sing biso
nerimo welas riko
dudu mergo riko nduweni celo
ugo dudu kurang sempurno

dudu isun sing demen anane riko
jujur isun sing biso nompo welas riko
mulo sun sing tego nggawe ngersulo
mergo ati iki kepathek roso

isun mageh dewekan
durung nduwe demenan
nong ati iki mageh ono kabotan
roso hang durung kaleksan

dudu isun sing demen anane riko
jujur isun sing biso nompo welas riko
mulo sun sing tego nggawe ngersulo
mergo ati iki kepathek roso

===INTRO===

dudu isun sing demen anane riko
jujur isun sing biso nompo welas riko
mulo sun sing tego nggawe ngersulo
mergo ati iki kepathek roso

dudu isun sing demen anane riko
jujur isun sing biso nompo welas riko
mulo sun sing tego nggawe ngersulo
mergo ati iki kepathek roso

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Gending Radio