Lirik Lagu Jomblo Kesekso - Nella Kharisma

Lirik Lagu Jomblo Kesekso - Nella Kharisma


Lirik Nella Kharisma - Jomblo Kesikso


Title : Jomblo Kesekso
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Marsono (Boleng) / Nury C70
Music : LAGISTA
Label : PT. Musik Perdana Kreativa

Lirik Jomblo Kesekso


ngenes tenan nek di rasakno
awan bengi kerjo ming golekne sopo
nganti kebal aku di ece konco
kok rung rabi padahal aku wes tuwo

pingine saben turu ono sing ngeloni
saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
bola bali ditakoni kapan aku rabi
sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
mesti seng ditakone endi calonmu

aku iseh berjuang mergane aku faham
rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
noto urep bareng bareng karo aku

pingine saben turu ono sing ngeloni
saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
bola bali ditakoni kapan aku rabi
sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
mesti seng ditakone endi calonmu

aku iseh berjuang mergane aku faham
rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
noto urep bareng bareng karo aku

pingine saben turu ono sing ngeloni
saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
bola bali ditakoni kapan aku rabi
sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
mesti seng ditakone endi calonmu

aku iseh berjuang mergane aku faham
rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
noto urep bareng bareng karo aku

atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
bola bali ditakoni kapan aku rabi
sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
mesti seng ditakone endi calonmu

aku iseh berjuang mergane aku faham
rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
noto urep bareng bareng karo aku

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Treteg Lembu Peteng

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.