Lirik Lagu Tansah Kelingan - Vita Alvia feat Mahesa


Lirik Lagu Tansah Kelingan - Vita Alvia feat Mahesa

Lirik Vita Alvia - Tansah Kelingan


Title : Tansah Kelingan
Artist : Vita Alvia feat Mahesa
Songwriter : Ilux
Label : 45 Records

Lirik Tansah Kelingan


kelingan esemu gawe kengen atiku
masio mbiyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan

kelingan esemu gawe kangen atiku
masio mbiyen mbok gawe catu
ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan

nganti putih rambutku
nganti pedot nyawaku
seprene mageh tansah kelingan

hapusan banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro aku jiwo
sering gawe loro ati
saiki aku jalok sepuro

kelingan esemu gawe kangen atiku
masio mbiyen mbok gawe catu
ora rumongso salah kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan
nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan

hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro aku jiwo
sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro
hapusen banyu motomu
lalekno aku saiki
mergo aku wes duwe wong liyo
gawe cidro aku jiwo
sering gawe loro ati
saiki aku njalok sepuro

ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan
sumpah aku mageh kelingan
nganti putih rambutku
nganti pedot nyawaku
seprene mageh tansah kelingan
seprene mageh kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Kau Tercipta Bukan Untuku