Lirik Lagu Bojo Anyar - New Kendedes


Lirik Lagu Bojo Anyar - New Kendedes

Lirik New Kendedes (Ratu Kendang Jawa Timur) - Bojo Anyar


Title : Bojo Anyar (Pamer Bojo)
Artist : Artist New Kendedes
Songwriter : Didi Kempot
Album : New Kendedes Live

Lirik Bojo Anyar (Pamer Bojo)


koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dodoku

===INTRO===

dudu klambi anyar
sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar
sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar
sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali
nglarani wong koyo aku

nengopo seneng aku
yen mung gawe loroku
pamer bojo anyar
neng statusmu

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dodoku

===INTRO===

dudu klambi anyar
sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar
sing mbok pamerke neng aku

dudu wangi mawar
sing tak sawang neng mripatku
nanging kowe lali
nglarani wong koyo aku

nengopo seneng aku
yen mung gawe loroku
pamer bojo anyar
neng statusmu

nengopo seneng aku
yen mung gawe loroku
pamer bojo anyar
neng statusmu

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresnaku