Lirik Lagu Deviana Safara - Tangise Selorejo


Lirik Lagu Deviana Safara - Tangise Selorejo

Lirik Tangise Selorejo - Deviana Safara


Title : Tangise Selorejo
Artist : Deviana Safara
Songwriter : M.Muchson
Label : Rafi Record

Lyrics Tangise Selorejo


selorejo opo ngerti tangise ati
wong sing tak tresnani
tego cidro ing janji
atiku loro mergo aku di tinggal rabi

selorejo banyumu tansah dadi saksi
naliko slirane ngekep aku nang dadane
naliko slirane mbisikno tresno sing gede
sampek aku dadi lali sembarange

aku neng kene sliramu tak anti anti
ombak cilik konco nunggu sliramu bali
howo anyep ngusap eluh nong pipi iki
angin semilir dadi panglipur ing ati

undangan iki dadi bukti cidrone ati
minggu ngarep sliramu arep ngikat janji
tak rasakne dunyo peteng mbingungno ati
duh gusti tak pasrahne jerite ati

hoo .. hooo ..
hoo .. hooo ..

tak sampekne crito iki nok petenge awan
tak sampekne crito iki nok rerumputan
ancure batinku tansah dadi kahanan
sliramu cah bagus seng dadi kenangan

===INTRO===

selorejo opo ngerti tangise ati
wong sing tak tresnani
tego cidro ing janji
atiku loro mergo aku di tinggal rabi

selorejo banyumu tansah dadi saksi
naliko slirane ngegep aku nang dadane
naliko slirane mbisikno tresno sing gede
sampek aku dadi lali sembarange

aku neng kene sliramu tak anti anti
ombak cilik konco nunggu sliramu bali
howo anyep ngusap eluh nong pipi iki
angin semilir dadi panglipur ing ati

undangan iki dadi bukti cidrone ati
minggu ngarep sliramu arep ngikat janji
tak rasakne dunyo peteng mbingungno ati
duh gusti tak pasrahne jerite ati

hoo .. hooo ..
hoo .. hooo ..

tak sampekne crito iki nok petenge awan
tak sampekne crito iki nok rerumputan
ancure batinku tansah dadi kahanan
sliramu cah bagus seng dadi kenangan

Baca Juga : Lirik Lagu Konco Dolan - Deviana Safara