Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu - Hesti Arkna

Lirik Lagu Ora Butuh Tresnamu - Hesti Arkna


Lirik Hesti Arkna - Ora Butuh Tresnamu


Title : Ora Butuh Tresnamu
Artist : Hesti Arkna
Songwriter : Agung Pradanta
Label : Gilaz Studio

Lirik Ora Butuh Tresnamu


ati iki durung lilo
koe gawe aku loro
seng tak eling yo mung siji
ati nek wes dilarani ora bakal iso bali

koe pie aku ngerti
awakmu rasah ngapusi
tresno iki wes mbok bagi
atiku wes tok larani
aku ora bakal bali

aku ora butuh tresnamu
wes cukup koe ngelarani atiku
ora gampang ngilangke loro
seng wes bekas neng dodo

senajan angel tak lalekno
nanging aku tetep terus tak coba
koe seng mulai wes cukup ojo goleki

aku ora butuh tresnamu
wes cukup koe ngelarani atiku
ora gampang ngilangke loro
seng wes bekas neng dodo

senajan angel tak lalekno
nanging aku tetep terus tak coba
koe seng mulai wes cukup ojo goleki

aku ora butuh tresnamu
wes cukup koe ngelarani atiku
ora gampang ngilangke loro
seng wes bekas neng dodo

senajan angel tak lalekno
nanging aku tetep terus tak coba
koe seng mulai wes cukup ojo goleki

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Konco Jadian

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.