Lirik Lagu Masuk Pak Eko - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Masuk Pak Eko" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Inesta. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Masuk Pak Eko - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Masuk Pak Eko


Title : Masuk Pak Eko
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Inesta
Label : DD Star Record

Lirik Masuk Pak Eko


pokoke panggah masok pak eko
pokoke panggah mening pak eko
pokoke masok pak

tulungagung kuwi kuthone
sing kondang kopi cethene
ojo lali yen tindak rene
ayu ayu pelayane

kutho marmer kuwi julukane
campurdarat kuwi mapane
sego lodho iku ciri kase
dijamin mak nyus rasane

pokoke panggah masok pak eko
pokoke panggah mening pak eko
pokoke masok pak eko

pinka kali ngrowo
ngumpol ro konco-konco
sor trembesi ngunjok kopi
golek inspirasi

alon alon pol keluargo
karo makani doro
tulungagung katon asri
soyo marak ati

pinka kali ngrowo
ngumpol ro konco-konco
sor trembesi ngunjok kopi
golek inspirasi

alon alon pol keluargo
karo makani doro
tulungagung katon asri
selalu di hati

tulungagung kuwi kuthone
sing kondang kopi cethene
ojo lali yen tindak rene
ayu ayu pelayane

kutho marmer kuwi julukane
campurdarat kuwi mapane
sego lodho iku ciri kase
dijamin mak nyus rasane

pokoke panggah masok pak eko
pokoke panggah mening pak eko
pokoke masok pak eko

pinka kali ngrowo
ngumpol ro konco-konco
sor trembesi ngunjok kopi
golek inspirasi

alon alon pol keluargo
karo makani doro
tulungagung katon asri
soyo marak ati

pinka kali ngrowo
ngumpol ro konco-konco
sor trembesi ngunjok kopi
golek inspirasi

alon alon pol keluargo
karo makani doro
tulungagung katon asri
soyo marak ati

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kelakon Rabi