Lirik Intan Cha Cha - Manise Esemmu


Title : Manise Esemmu
Artist : Intan Chacha
Songwritter : R. Husin Albana & Sarah Ema
Album : New Giras Vol. 1
Label : Duke Records

Lirik Manise Esemmu


yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
eling kenangan manis karo sliramu
kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu

sak umpomo aku iseh ono neng atimu
aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
sesandingan karo kamu, sayangku
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

manise esemmu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

yen nyawang esemmu iseh podo koyo wektu iku
eling kenangan manis karo sliramu
kaget rasane atiku nadyan kowe among mantannku
suwene ra tau ketemu, ra sengojo saiki petok sliramu

sak umpomo aku iseh ono neng atimu
aku kepengen mengulang kabeh masa lalu
sesandingan karo kamu, sayangku
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

manise esemmu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

manise esemmu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu deg deg an njero dodoku
atiku ora tau berubah lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu, sayangku

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Kembang Probolinggo