Lirik Fery - Kesuwun


Title : Kesuwun
Artist : Fery d'BgundalS
Songwriter : Martin
Album : Single
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Kesuwun


isun liwati sureme bengi
keronto ronto tanpo sunare cahyo
sing sengojo ketemu riko
nuntun awak iki nong padange dunyo

lakune roso hang riko lungno
nggedekno roso welas nong awak riko
keseron isun welas nong riko
sampek awak iki sing sanggup riko tinggalno

kesuwun isun nong riko wes mbukak surgone ati
hang wes suwi ketutup tatu hang gedi
kesuwun isun nong riko mbalekno eseman iki
hang wes sun buang mergo lorone ati

ojo riko ninggalno isun
isun emong mbaleni cerito
isun wes demen tekane riko
gawanen isun nong dalan hang rekoso

lakune roso hang riko lungno
nggedekno roso welas nong awak riko
keseron isun welas nong riko
sampek awak iki sing sanggup riko tinggalno

kesuwun isun nong riko wes mbukak surgone ati
hang wes suwi ketutup tatu hang gedi
kesuwun isun nong riko mbalekno eseman iki
hang wes sun buang mergo lorone ati

kesuwun isun nong riko wes mbukak surgone ati
hang wes suwi ketutup tatu hang gedi
kesuwun isun nong riko mbalekno eseman iki
hang wes sun buang mergo lorone ati
hang wes sun buang mergo lorone ati
hang wes sun buang mergo lorone ati

Baca Juga : Lirik Lagu Fery d'BgundalS - Nandur Eri