Lirik Lagu Buyar - Gafarock

Lirik Lagu "Buyar" dari Gafarock. Lagu ini masih berupa single. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Buyar - Gafarock

Lirik Lagu Gafarock - Buyar


Title : Buyar
Artist : Gafarock
Album : Single

Lirik Buyar


buyar buyar mending ayo buyar
hubungane kelar saiki dudu pacar
buyar buyar mumpung durung modyar
dunia isih jembar kowe saiki mantan

sak temene aku wes bosen karo kowe
ngalor ngidul ngetan ngulon ku kodo ngeterne
sak temene aku wes mblenek karo kowe
ngombak ngambek ngomal ngomel karo mbanting hape
buyar buyar pengen buyar wae

buyar buyar mending ayo buyar
hubungane kelar saiki dudu pacar
buyar buyar mumpung durung modyar
dunia isih jembar kowe saiki mantan

sak temene aku wes bosen karo kowe
ngajak mlaku tuka tuku duitku digawe
sak temene aku wes mblenek karo kowe
ngene salah ngono salah aku kudu piye
buyar buyar pengen buyar wae

buyar buyar mending ayo buyar
hubungane kelar saiki dudu pacar
buyar buyar mumpung durung modyar
dunia isih jembar kowe saiki mantan

ojo buyar aku emoh buyar
aku masih sayang janganlah kau putuskan
ojo buyar aku emoh buyar
tak sanggup sendirian tanpa dirimu sayang

buyar buyar mending ayo buyar
hubungane kelar saiki dudu pacar
buyar buyar mumpung durung modyar
dunia isih jembar kowe saiki mantan
buyar

Baca Juga : Lirik Lagu Gafarock - Penguasa Hidupku (Lagu Untuk Ali Banat)