Lirik Lagu Nono Artine - Anggun Pramudita

Lirik Lagu "Nono Artine" dari Anggun Pramudita. Lagu ini di ciptakan oleh Bakti. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nono Artine - Anggun Pramudita

Lirik Anggun Pramudita - Nono Artine


Title : Nono Artine
Artist : Anggun Pramudita
Songwriter : Bakti
Label : Asia Bimantara

Lirik Nono Artine


percumo bain kadhung isun tangisi
mergo dikapakeno tetep sing ngerti
seprono seprene mung gedigi anane
welas isun nong riko koyo nono artine

sampek paran bain wis isun lakoni
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

haa ..
hoo ..
haa ..

percumo bain kadhung isun tangisi
mergo dikapakeno tetep sing ngerti
seprono seprene mung gedigi anane
welas isun nong riko koyo nono artine

sampek paran bain wis isun lakoni
gawe mbuktekaken welas sun hang suci
tapi yo tetep magih wong liyo hang dipilih
isun ono tapi yo sing riko gape

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti
rasane parek koyo diobong ati

sun kepingin ngilang teko urip riko
yo wis isun buang welase hang ono
wis sun gawe lali nong jerone ati
sun anggep bain riko yo wis mati

bangur isun menyang adoh teko riko
timbang sun nong kene mung disio sio
karuan sing weruh karuan sing ngerti

Baca Juga : Lirik Lagu Anggun Pramudita - Masuk Pak Eko