Lirik Mala Agatha - Abot Kelangan


Title : Abot Kelangan
Artist : Mala Agatha
Songwriter : Irawan Firmansyah
Album : Single
Label : Rajawali Mitra Musik

Lirik Abot Kelangan


biyen kowe nate janji karo aku
ora bakal ninggalne aku
sliramu ngajak pisahan, medot taline asmoro
ninggal aku ngaboti wong liyo
sliramu ngajak pisahan, medot taline asmoro
ninggal aku ngaboti wong liyo

yen pancen wis dadi karepmu
kowe lungo ninggalne aku
tak lilakne kowe lungo, senajan atiku loro
mergo trisno ra biso dipekso
tak lilakne kowe lungo, senajan atiku loro
mergo trisno ra biso dipekso

sak tenane ati ngronto, batin iki nelongso
brebes mili banyune moto
jujur aku isih sayang, rasane abot kelangan
batin ajur ngrasakne kelaran

yen pancen wis dadi karepmu, kowe lungo ninggalne aku
tak lilakne kowe lungo, senajan atiku loro
mergo trisno ra biso dipekso
tak lilakne kowe lungo, senajan atiku loro
mergo trisno ra biso dipekso

sak tenane ati ngronto, batin iki nelongso
brebes mili banyune moto
jujur aku isih sayang, rasane abot kelangan
batin ajur ngrasakne kelaran

sak tenane ati ngronto, batin iki nelongso
brebes mili banyune moto
jujur aku isih sayang, rasane abot kelangan
batin ajur ngrasakne kelaran, batin ajur ngrasakne kelaran

Baca Juga : Lirik Lagu Mala Agatha - Bunga Cintaku