Lirik Lagu Umpomo Kowe Dadi Aku - Sarah Brillian

Lirik Lagu "Umpomo Kowe Dadi Aku" dari Sarah Brilian. Lagu ini di ciptakan oleh Ferry d'Bgundals. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Umpomo Kowe Dadi Aku - Sarah Brillian

Lirik Sarah Brilian - Umpomo Kowe Dadi Aku


Title : Umpomo Kowe Dadi Aku
Artist : Sarah Brilian
Songwriter : Ferry d'Bgundals
Label : Sakuranada

Lirik Umpomo Kowe Dadi Aku


cubo bayangno umpomo kowe dadi aku
soro mergaw sing ning omah penak turu
cubo rungokno jerite tangis batinku
lorone ning kene, ning njerone atiku

pancen ngelarakake, karuan urip dewe
soro ning kene, bojo ning omah ngece

iki dudu bebasan, kabeh kasunyatan
yen kowe ra percoyo kamu bisa buktikan
umpomo dadi aku apa kamu bisa tahan
niat golek kamu yen dibales pengkhiatan

yen tak pikir maneh pancen wes lelakonku
duwe bojo ra genah, pancen wes batin nasibku
aku mung iso pasrah aku mung wanti-wanti
mergo lek wes tekan omah arep tak ijolne sapi

cubo pikiren umpomo kowe dadi aku
lungo adoh sampe tak rewangi mbabu
opo mok pikir masio rambutku tak semir
nang kene penak penak mbok kiro plesir

adoh tekan omah, bojo ora genah
wes cukup anggonku mung iso pasrah

iki dudu bebasan, kabeh kasunyatan
yen kowe ra percoyo kamu bisa buktikan
umpomo dadi aku apa kamu bisa tahan
niat golek kamu yen dibales pengkhiatan

yen tak pikir maneh pancen wes lelakonku
duwe bojo ra genah, pancen wes batin nasibku
aku mung iso pasrah aku mung wanti-wanti
mergo lek wes tekan omah arep tak ijolne sapi

iki dudu bebasan, kabeh kasunyatan
yen kowe ra percoyo kamu bisa buktikan
umpomo dadi aku apa kamu bisa tahan
niat golek kamu yen dibales pengkhiatan

yen tak pikir maneh pancen wes lelakonku
duwe bojo ra genah, pancen wes batin nasibku
aku mung iso pasrah aku mung wanti-wanti
mergo lek wes tekan omah arep tak ijolne sapi

Baca Juga : Lirik Lagu Sarah Brilian - Opo Abote