Lirik Lagu Sing Diakoni - Kurnia Dewi

Lirik Lagu "Sing Di Akoni / Ra Diakoni" dari Kurnia Dewi. Lagu ini di ciptakan oleh Heri Kresek. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sing Diakoni - Kurnia Dewi

Lirik Kurnia Dewi - Sing Diakoni


Title : Sing Diakoni
Artist : Kurnia Dewi
Songwriter : Heri Kresek
Album : Pop Etnik Banyuwangi "Sangking Welase - Kedanan"
Label : Aneka Safari Records

Lirik Sing Diakoni


merujuk ring antarane
kembang hang arum gandane
nono hang gelem nggape
nono hang peduli anane

kembang ngucupo siro
mekar lan nggondoho
duduheno arume
nong isine dunyo

masiyo sing digape
sing diakoni anane
ojo siro garing
alum sing ono arume

nguncupo siro myakne ketoro
mekaro siro nduwe gondo
arum noring taman ati

merujuk ring antarane
kembang hang arum gandane
nono hang gelem nggape
nono hang peduli anane

masiyo sing digape sing diakoni anane
ojo siro garing alum sing ono arume

nguncupo siro myakne ketoro
mekaro siro nduwe gondo
arum noring taman ati

masiyo sing digape sing diakoni anane
ojo siro garing alum sing ono arume

nguncupo siro myakne ketoro
mekaro siro nduwe gondo
arum noring taman ati

Baca Juga : Lirik Lagu Sing Pantes Maning - Vita Alvia