Lirik Lagu Kangen Suarane (Kembange Ati) - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kangen Swarane" dari Nella Kharisma. Lau ini ada di dalam album Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Suarane (Kembange Ati) - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kangen Suarane


Title : Kangen Suarane
Artist : Nella Kharisma
Album : Radio Hits Nella Kharisma Salahku Dewe
Label : Aneka Safari Records

Lirik Kangen Suarane


sayang aku kangen padamu
kangen beneran hanya untuk kamu
sayang aku cinta padamu
cinta beneran hanya kepadamu

kangen suarane, kangen ngguyune
sing biso nyanding mung biso nyawang
riko hang sun eman

gandeng bebarengan, gandeng keloronan
rino lan wengi yo dadi siji
ambi kembange ati

mung riko hang sun sayang
biso keturutan mugo-mugo baen bisa sesandingan
kangen sing biso ilang
sampek kelayang-layang heee terbayang-bayang

kangen suarane, kangen ngguyune
rino lan wengi yo dadi siji ambi kembange ati

sayang aku kangen padamu
kangen beneran hanya untuk kamu
sayang aku cinta padamu
cinta beneran hanya kepadamu

kangen suarane, kangen ngguyune
sing biso nyanding mung biso nyawang, riko hang sun eman
gandeng bebarengan, gandeng keloronan
rino lan wengi yo dadi siji ambi kembange ati

mung riko hang sun sayang
biso keturutan mugo-mugo baen bisa sesandingan
kangen sing biso ilang
sampek kelayang-layang heee terbayang-bayang

kangen suarane, kangen ngguyune
rino lan wengi yo dadi siji ambi kembange ati
gandeng bebarengan, gandeng keloronan
rino lan wengi yo dadi siji ambi kembange ati

kangen suarane, kangen suarane, kangen suarane

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Kangen Dadi Tatu