Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Lia Novita

Lirik Lagu Bromo Ninggal Janji - Lia Novita

Lirik Lia Novita - Bromo Ninggal Janji


Title : Bromo Ninggal Janji
Artist : Lia Novita
Songwriter : Ima Susanti
Label : SBR Pro

Lirik Bromo Ninggal Janji


indahing gemerlip lintang
sing nduwur ning awang awang
ning sayange aku mung biso nyawang

duh indahing wengi iki
rembulan setiyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi
sing biyen ngelus rambutku
ning sayange kowe raono sandingku
gawe gelo atiku

aku kan tulus lan tresno
ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jroning dodo

jenengmu biyen tak tulis
ono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso
dadi seksine tresno

pucuking cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krunge tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah sediyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

indahing gemerlip lintang sing nduwur ning awang awang
ning sayange aku mung biso nyawang
duh indahing wengi iki, rembulan setiyo ngancani
eling marang janji naliko kuwi

sumilire angin wengi sing biyen ngelus rambutku
ning sayange kowe raono sandingku, gawe gelo atiku

aku kan tulus lan tresno ngugemi tuluse roso
roso tresno ono sak jroning dodo
jenengmu biyen tak tulisono uwite cemoro
ora ilang biyen nganti ganti mongso, dadi seksine tresno

pucuking cemoro sing ono lerenge bromo
kangen pingin krunge tembang tembang tresno
kae mego mendung tansah sediyo dadi payung
payunge ati sing lagi nandang wuyung
payunge ati sing lagi nandang wuyung

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Masuk Pak Eko