Lirik Lagu Njalok Rabi Mbok - Tupang


Lirik Lagu Njalok Rabi Mbok - Tupang

Lirik Tupang - Njalok Rabi Mbok


Title : Njalok Rabi Mbok
Artist : Tupang
Songwriter : DX
Album : Single
Label : DD Star Record

Lirik Lagu Njaluk Rabi Mbok


mbok'e mbok'e jebul aku wes gede
golekno perawan nanging ojo tanggane
paribasan woh nongko akeh pulute
cukup rupo ayu sing gedi bokonge

wis to mboke aku saiki mumet
yen mok takoni rabi sirahku anget
golekno pokok sing model singset singset
tapi ojo sing polahe kluget kluget

nyenyuwunku mbok marang sing kuoso
enggal di temokake bojo
bojo sing penak di sawang
tur pantes di jak kondangan
ora sugetan

bojo siji mugo mugo sakinah mbok
bojo loro wis mulai ora nggenah
bojo telu wis ra sah di tiru
iso marakke kuru

bojo siji tak karepne niati dik
koyo sing di aturke poro kyai
titenono yen wong seneng rabi
setan sing mandegani

mugi mugi gusti paring pitulung
ijabah dungo sing puluhan tahun
jarene jodo kuwi ono sing ngatur
mulo saiki aku ra usah bingung

===INTRO===

mbok'e mbok'e jebul aku wes gede
golekno perawan nanging ojo tanggane
paribasan woh nongko akeh pulute
cukup rupo ayu sing gedi bokonge

wis to mboke aku saiki mumet
yen mok takoni rabi sirahku anget
golekno pokok sing model singset singset
tapi ojo sing polahe kluget kluget

nyenyuwunku mbok marang sing kuoso
enggal di temokake bojo
bojo sing penak di sawang
tur pantes di jak kondangan
ora sugetan

bojo siji mugo mugo sakinah mbok
bojo loro wis mulai ora nggenah
bojo telu wis ra sah di tiru
iso marakke kuru

bojo siji tak karepne niati dik
koyo sing di aturke poro kyai
titenono yen wong seneng rabi
setan sing mandegani

mugi mugi gusti paring pitulung
ijabah dungo sing puluhan tahun
jarene jodo kuwi ono sing ngatur
mulo saiki aku ra usah bingung

Baca Juga : Lirik Lagu Tupang - Udan Janji