Lirik Lagu Linda Ayu - Golek Bolo Tambah Konco

Lirik Lagu "Golek Bolo Tambah Konco" dari Linda Ayu. Lagu ini di ciptakan oleh Bayu G2B & Ardrian. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Lirik Linda Ayu - Golek Bolo Tambah Konco


Title : Golek Bolo Tambah Konco
Artist : Linda Ayu
Songwriter : Bayu G2B & Ardrian
Album : New ViVa Musica
Label : DD Star Record

Lirik Lagu Golek Bolo Tambah Konco


aku nggolek konco adoh adoh neng jowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

mangan pecel lele sambele sambel trasi
senajan aku wong kere kekancanku nomer siji
aku karo kowe kabeh podo wae
ojo sok mbedakne opo maneh nyepeleke

urip mung sepisan ojo mbok gawe susah
akehono lek kekancan ben ati iso bungah
dolan numpak sepur mulih numpak motor mabur
ayo podo akur ben iso dadi sedulur

aku nggolek konco adoh adoh neng jowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

Syalalala Syalalala Syalalala lalalala
Syalalala Syalalala Syalalala lalalala
Syalalala Syalalala Syalalala lalalala
Syalalala Syalalala Syalalala lalalala

aku nggolek konco adoh adoh neng jowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

golek bolo tambah konco ora usah mikir bondo
penting iso ngopi bareng atine wes seneng
ayo podo mrene kita joget rame rame
kumpul dadi siji seduluran selawase

pancen sandanganku iku koyo wong dalan
yen wong sing ora ngerti aku di kiro preman
senajan ketok ndugal aku dudu cah nakal
aku mung cah selo sing niate golek konco

aku nggolek konco adoh adoh neng jowo
aku nggolek bolo udu mung sandiworo
sing penting jujur ora mung waton ngawur
ben tambah akur men iso dadi sedulur

ayo goyang bareng ben wak’e dewe ra spaneng
penakne musike ayo goyang rame rame
ngilangke stres ben dewe iso tambah fresh
tenangke pikire men ra mikir utang wae

Baca Juga : Lirik Lagu Pedekate - Linda Ayu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053