Lirik Dewi Kirana - Rebutan Lanang


Title : Rebutan Lanang
Artist : Dewi Kirana
Songwriter : Wadi Oon
Album : Single
Label : Pelita Utama

Lirik Lagu Rebutan Lanang


najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara

yen demen kula pegaten rabine
yen demen rabine putusen kulane

senajan di sandangi emas kebek sebadan
wong di wayu ho lara pikiran
bagen urip pas pasan turune ning kontrakan
asal seneng ho aja rebutan lanang
sayange emane pengen dewekan bae

najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara

yen demen kula pegaten rabibne
yen demen rabine putusaen kulane

senajan di sandangi emas kebek sebadan
wong di wayu ho lara pikiran
bagen urip pas pasan turune ning kontrakan
asal seneng ho aja rebutan lanang
sayange emane pengen dewekan bae

najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara

yen demen kula pegaten rabibne
yen demen rabine putusaen kulane

Baca Juga : Lirik Lagu Ilat Kucing - Dewi Kirana