Lirik Lagu Perawan Kadaluarsa - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Perawan Kedaluwarsa" dari Nella Kharisma ini ada di dalam album Jandut Koplo Hot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Perawan Kadaluarsa - Nella Kharisma

Title : Perawan Kadaluarsa
Artist : Nella Kharisma
Album : Jandut Koplo Hot
Label : Karunia Records

Lirik Lagu Prawan Kadaluwarsa


Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jare dukunku mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jerone atiku
Yen pas krungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Aku wes tuwek tapi sek urung payu
Mlaku mlaku golek jodo ora nemu
Jare dukunku kudu sabar cah ayu
Syarate yo mangan kembang macem pitu

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku mangan kembang macem pitu
Jjodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Dadi omongan tonggo tonggoku
Perkoro aku perawan tuwek urung payu
Keroso loro ning jero atiku
Yen pas krungu omongane tonggoku

Pikiran buntu jodo ra nemu
Tak lakoni sing jarene dukunku mangan kembang macem pitu
Jodo panggah ora nemu
Sing keroso malah senep wetengku

Saikine aku pasrah marang Gusti pangeran
Yen wis wayahe mesti kecethukan
Masio krungu akeh omongan
Sing penting uripku tenang

Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan
Ra usah ngurusi omongane wong edan

Baca Juga : Lirik Lagu Curang - Nella Kharisma