Lirik Lagu Nella Kharisma - Rajodo 3

Lirik Lagu Nella Kharisma - Rajodo 3

Lirik Nella Kharisma - Ra Jodo 3


Title : Rajodo 3
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Ilux
Distribution : Ilux

Lirik Rajodo 3


Pacaran karo aku rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe
Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe awe
Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae
Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan ternyata jadi tamu undangan

Pacaran karo aku rabine ro koncoku
Teririsnya hatiku nerimo undanganmu
Biyen mbok celuk sayang saiki dadi mantan
Janji ke pelaminan ternyata jadi tamu undangan
Ternyata jadi tamu undangan

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Rajodo 2