Lirik Lagu Mung Ngagumi - Della Monica

Lirik Lagu "Mung Ngagumi" dari Della Monica. Lagu ini di ciptakan oleh Lasio. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Mung Ngagumi - Della Monica

Lirik Della Monica - Mung Ngagumi


Title : Mung Ngagumi
Artis : Della Monica
Songwriter : Lasio
Album : House Music Koyo Langit Ambi Bumi
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Lagu Mung Ngagumi


Suwi sun simpen welas iki no ring ati kanggo riko
Kembang hang sampek saiki dadi pujo roso
Mageh tetep sun tekati welas iki masio loro

Sampek kapan sun ngerasakno sikso roso
Welas iki mageh nganteni sunare sambutan riko
Nong arume welas hang sun roso

Sewu coro sun lakoni
Myakne riko biso ngerti welas iki
Apuwo mung loro hang sun terimo
Ngecembunge eluh nong plipis moto

Mungkin takdir sun mung ngewelasi
Mung ngagumi atin riko
Eman ..

Ijinno sepisan baen isun ndekep rogo riko
Myakne gawe seneng roso ati iki
Masio sepisan baen
Sedurung sun lakoni urip tanpo riko

Sewu coro sun lakoni
Myakne riko biso ngerti welas iki
Apuwo mung loro hang sun terimo
Ngecembunge eluh nong plipis moto

Mungkin takdir sun mung ngewelasi
Mung ngagumi atin riko
Eman ..

Ijinno sepisan baen isun ndekep rogo riko
Myakne gawe seneng roso ati iki
Masio sepisan baen
Sedurung sun lakoni urip tanpo riko

Mungkin takdir sun mung ngewelasi
Mung ngagumi atin riko
Eman ..

Ijinno sepisan baen isun ndekep rogo riko
Myakne gawe seneng roso ati iki
Masio sepisan baen
Sedurung sun lakoni urip tanpo riko

Baca Juga : Lirik Lagu Cemeng Kopine - Della Monica