Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

Lagu "Oseng Mercon" dari Happy Asmara ini di ciptakan oleh Heru Waluyo. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Happy Asmara - Oseng Mercon

Title : Oseng Mercon
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Heru Waluyo
Album : Best Klasika 1
Label : Sakuranada

Lirik Lagu Oseng Mercon


Wes ora perlu mbok getuni uripmu
Wes ora perlu kowe nelongso
Kabeh mau wes dadi pilihanmu
Urip sesandingan karo wong sing mbok tresnani

Rasah mbok pikir wong arep ngomong opo
Rasah di gagas yen lagi bojomu kumat
Anggep wae kowe lagi ngrungokne radio rusak
Yen entek batune mengko lak yo meneng dewe

Ojo di pikir nemen nemen
Mbok ladeni kowe melu gendeng
Jarne wae di sawang wae
Kuwi ngono lagi entek obate

Pancen angel rasane
Yen lagi di unek unekne
Kuping rasane panas
Koyo di entup tawon endas

Tak jelaske masalahe
Ben adem ora padu wae
Namun kowe malah ganas
Tambah banter lehmu ngegas

Wes tak cubo kowe tak sayang
Tapi malah ra ketengeran
Pedese suworomu
Koyo mangan oseng mercon sak wajan

Aku kudu piye ngadepi wong koyo kowe
Maju salah mundur salah ra ono benere
Tak omongi pisan jawabmu ping pirang pirang
Judek rasane atiku yen gagas bojoku

Aku ora paham piye karepe awakmu
Kabeh tak lakoni tetep salah ning mripatmu
Opo aku kudu lungo yen kowe wes ra tresno
Aku wes ra kuat ngempet loro jroning dodo

Ojo di pikir nemen nemen
Mbok ladeni kowe melu gendeng
Jarne wae di sawang wae
Kuwi ngono lagi entek obate

Pancen angel rasane yen lagi di unek unekne
Kuping rasane panas koyo di entup tawon endas
Tak jelaske masalahe ben adem ora padu wae
Namun kowe malah ganas tambah banter lehmu ngegas

Wes tak cubo kowe tak sayang
Tapi malah ra ketengeran
Pedese suworomu
Koyo mangan oseng mercon sak wajan

Wes tak cubo kowe tak sayang
Tapi malah ra ketengeran
Pedese sworomu
Koyo mangan oseng mercon sak wajan

Pedese sworomu
Koyo mangan oseng mercon sak wajan
Pedese sworomu
Koyo mangan oseng mercon sak wajan

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Tabib Asmara (Jaran Goyang 3)